Vacatures en stages

Op dit moment zijn wij op zoek naar een GZ-Psycholoog bij PACT. 

KLINISCH (NEURO)PSYCHOLOOG / GZ - PSYCHOLOOG

16 uur per week / Onbepaalde tijd


Functieomschrijving

Als GZ-psycholoog vervul je een belangrijke rol binnen het centrum. Enerzijds diagnosticeer je volwassenen met verschillende psychiatrische toestandsbeelden en voer je ook zelf psychodiagnostisch onderzoek uit. Je bespreekt de onderzoeken met cliƫnten, verwijzers en behandelaren. Anderzijds fungeer je als inhoudelijke coach en superviseer en begeleid je de in het centrum werkzame basispsychologen, psychodiagnostisch werkers en incidenteel Psychologen in opleiding tot GZ psycholoog in hun werk. Daarbij ben je het aanspreekpunt voor onze klanten, verwijzers en behandelaren, waarbij je vanuit jouw expertise de onderzoeksuitkomsten kunt toelichten en duiden. Tevens verwachten wij dat je een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van het centrum.

Bekijk de volledige vacature hier: https://bit.ly/2VoOrED

Psycholoog PACT Mediant page 001


Stages

PACT biedt op dit moment geen stages voor de opleiding tot Toegepaste Psychologie vanuit het Saxion Hogeschool Deventer.

Er zal per aanvraag voor eventuele (diagnostiek)stages voor psychologen i.o. bekeken worden welke mogelijkheden het PACT kan bieden. Mochten andere studenten interesse hebben in een eventuele stage bij het PACT, kan altijd contact opgenomen worden voor meer informatie. info@pacttwente.nl